Audio Control Diensten

Diensten

Voor het juiste advies, ontwerp en installatie.

Voor beeld, licht en geluid gebruiken wij visuele oplossingen. AV Media Planet informeert voor audiovisueel systemen welke niet alleen geïnstalleerd worden, maar ook zorgen wij voor een compleet geïntegreerde oplossing, op maat en naar uw wensen. De volgende diensten kan AV Media Planet voor u leveren:

Advisering
Installatie
Service
Detachering
Content beheer
ICT

AV Media Planet levert aan allerlei instanties. Onze klanten komen voornamelijk uit de installatiebranche, architectenbureaus, de overheid en particulieren. Wij zorgen voor installaties van bijvoorbeeld:

Kantoorgebouwen
Sportaccommodaties
Kerken
Scholen
Rechtbanken
Opleidingsinstituten
Verzorgingshuizen
Ziekenhuizen

AV Media Planet maakt vaak gebruik van bestaande apparatuur van verschillende merken. Het komt ook voor dat bepaalde wensen van klanten niet te koop zijn, dan ontwikkelen en fabriceren wij de benodigde apparatuur zelf. Zo fabriceren wij onder andere zelfregisserende geluidsversterkers voor o.a. kerken en rechtbanken en luidsprekerzuilen met elektronische richtkarakteristiek voor ruimtes met een ongunstige akoestiek.

Naast het leveren en aanleggen van geluidsinstallaties, fabriceren en leveren wij ook trainingsapparatuur voor personeel in de call-centers en de sales wereld. De Remote Coach en Twin Coach zijn daar voorbeelden van. Tevens importen wij voor de consumer markt Avalanche luidsprekers uit Finland. De kasten zijn gemaakt van speksteen, waardoor een Hi-End transparate geluidsweergave ontstaat.

De specialisten van AV Media Planet denken graag met u mee!
Na inventarisering maken wij altijd een vrijblijvende en transparante offerte voor u.
Ervaar onze ouderwetse klantvriendelijkheid en service. Wij komen graag met u in contact.
U kunt contact opnemen met onze verkoopafdeling per mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of per telefoon 010 - 2 460 460.